Garancia

A mindenki által kötelező 6 hónap garancián túl szinte minden nálunk vásárolt terméket - legyen az táska, pénztárca vagy öv - évekig ingyen javítjuk. A vevők jótállási jegyet kapnak, ezzel igazolják, hogy a meghibásodott áru tőlünk való. Vállalunk bélés-, csat- és zipzárcserét, megjavítjuk a számzárakat, pótoljuk a bőröndkerekeket, megvarrjuk a hátizsákok leszakadt pántjait. A javítás idejére cseretáskát adunk (főleg iskolatáska esetén). A nem nálunk vásárolt táskákat is javítjuk térítés ellenében. Van is rengeteg javítani való, sajnos mindig az olcsóbbakból.

Cégünk 1971 óta álll a vcásárlók szolgálatában. 28 éve működünk, mint ARNDT TÁSKA SHOP. Üzleteinkben képzett bőrdíszműves szakamberek dolgoznak, akik pontosan ismerik termékeink sajátosságati.

Már 19 éve forgalmazunk hatalmas választékban kiváló minőségű, óriási teherbírású amerikai EASTPAK termékeket, melyekre a gyártó 30 év garanciát vállal.

24 éve forgalmazzuk: Gianni Cointi, eredeti olasz egész bőr férfi- és női táskákat, Beltrans kiváló minőségű magyar bőr öveket valamint a Roncato olasz bőröndcsaládot, mmelyet meghibásodás esetén -  a többi, általunk forgalmazott termékhez hasonlóan - saját boltunkban javítunk.

A SCHNEIDERS-WALKER név egyet jelent a megbízhatósággal éa a garanciával. Az osztrák tulajdonú cég, hoszsú ideje tölt be vezető szerepet a nyugat-eurüpai iskolatáskák piacán (pl.: Sváéjc, Franciaország, Ausztria, Németország, Luxemburg, Belgium, Hollandia stb.)

Az általunk 24 éve forgalmazott SCHNEIDERS-WALKER termékek is megfelelnek a magas minőségi követelményeknek. Az iskolatáskáinkat a gyermemkek hátához tervezték, hogy az minél kevésbé legyen megterhelő a számukra. Többfakkosak, vizállóak, fényvisszaverők és megerősített fenékrésszel, mobiltartóval rendelkeznek. Ezekre a termékekre bátran vállalunk TÖBB ÉV MINŐSÉGI GARANCIÁT!

wwww.schneiders-vienna.at

 

Mi nem csak a gyártási hibára vállaljuk a garanciát!

Női divatttáskák:

Kerülje a termék túlzott igénybevételét. Terhelhetőség:1,5-2 kg. A műbőrtáska tisztítása enyhén nedves ruhával, semleges mosószerrel, óvatosan történhet. A bőr- és textiltáskát szakemberrel tisztíttasssuk! A termék nem vízálló! A használat során keletkezett sérülésekre, kopási hibákra nem vállalunk garanciát.

Hátizsákok, utazótáskák:

Terhelhetőség: 3-5-8 kg. A hátizsákoknál az egyenletes súlyelosztás érdekében mindkét vállpántot használni kell. Tisztítás: enyhén nedves, semleges mosószeres ruhával. Szerves oldószer használata TILOS!

A vevő a garanciális feltételeket elfogadja, melyeket a vásárlás tényével igazol.

Termékeink megnevezése:

Divattáska, kézi-, váll-, háti-, aktatáska, pénztárca, iskolatáska, bevásárló-, autós-, utazótáska, diplomatatáska, övtáska, neszeszer, divatöv, farmeröv, bőrönd stb.

Alapanyaga lehet:

600D Poliészter, darabbőr, egészbőr, P.T.P., műanyag, műbőr, textil stb.