Vásárlói vélemények

Várjuk az Önök leveleit is, írjon nekünk!

vásárlói vélemény (R.Gergely)

2017-12-02 22:12:47

Visszatérő vásárlók vagyunk, vettünk több iskolatáskát, bőröndöt, övtáskát. Mindig készségesen segítettek, türelemmel asszisztáltak a gyerekekkel való hosszas válogatáshoz. A bőröndöt szó nélkül javították már egyszer garanciálisan. Legutóbb új bőröndöt vásároltunk, a régi javítását ingyen vállalták. Köszönjük a korrekt kereskedői hozzáállást, ami manapság már igen ritka.

Mindenkinek ajánlom, látogassanak el az üzletbe, ha táskára van szükségük!

Ajánlás (Hálás Vásárló)

2017-10-25 14:11:37

Ajánlani tudom az üzletet, hatalmas választékával. Magas minőségű termékeire "örök garanciát" ad, ráadásul nagyon kedves, figyelmes kiszolgálásban részesülnek a vásárlók.

Köszönet (Horváth-Demeter Ágota)

2017-08-28 13:16:45

Visszatérő vásárlóként ma vettük meg a két iskolatáska és egy női táska után az első hátizsákot Önöknél. Ugyan az óriási valaszték miatt nehéz volt a választás, de kedves segitőkészségükkel azért sikerült. A nálunk 4 évet kiszolgált és ugyanúgy kifogástalan allapotú iskolatáskákat már tovább adtuk, azóta is használják. Tökéletes minőség, kedvesség, segítőkészség jellemzi az üzletet, biztos, hogy meg visszatérünk. Köszönjük!

5*-os vélemény (Novák Noémi)

2017-08-12 18:12:38

Kedves mindenki!

Csak ajánlani tudom az üzletet mindenkinek! Kedves kiszolgálás, KIVÁLÓ termékek! Örök garancia!

A fiamnak 3 éve vettem egy Walker táskát hozzá illő tolltartóval, amikor 5. osztályba ment. Most megy 8. osztályba és még egy pisszenés sincs a táskán és a tolltartón sem!!!! A páromnak a héten vettünk szintén egy ilyen típusú táskát. De jövőre a gyerkőc is innen fog kapni újat! :) Azt is csak azért, mert új suliba megy... :)

Üdvözlettel: Novák Noémi

Vélemény (Farkas Éva)

2017-07-24 19:55:55

Kedves Arndt Táska Shop!

Négy éve itt vásárolt Eastpak táskámat idén kellett először elvinnem Önökhöz javítás céljából. Precíz, segítőkész és kedves szakemberekhez volt szerencsém. Nagyon hálás vagyok a gyors és szép munkájukért, és a legjobbakat kívánom a továbbiakhoz!

Üdvözlettel: Farkas Éva

Elégedett vásárló (Czár Dávid)

2017-07-22 15:38:27

Jó napot kívánok!

Ismét vásároltunk Önöknél, most egy utazó táskát. Több mint 10 éve vásároltunk először 2 iskolatáskát. A mai napig jó állapotúak. Semmi gond nem volt se a cipzárokkal sem a csatokkal. Biztos vagyok benne hogy a bőrönd is sokáig jó lesz. Köszönöm a vevőközpontú kiszolgálást!

Üdv: Dávid

Köszönet (Faragó Dóra)

2017-07-06 16:40:58

Mi a drága?

Életem egyik jó döntése volt, hogy 8 évvel ezelőtt vásároltam a gyermekemnek Önöknél egy walker iskolatáskát, ennyi év használat után is határozottan jó állapotú. Egyszer kellett valamit javítani, amit gyorsan és garanciában ingyen megjavítottak. Köszönet érte!

Tolltartót is itt vásároltunk 7 éve, tökéletes állapotú a gimnázium 4 évét is kifogja szolgálni!

Köszönet (Bozóky Andrea)

2017-07-06 15:32:03

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani, a kiszolgálásért, és segítségért.

4 évvel ezelőtt vásároltuk második gyermekünk iskolába használt Walker típusú hátizsákját. Naponta 8-10 kg súllyal zsúfoltan megpakolt táskán 4 év után keletkezett az első hiba. Egy műanyag csatt a vállpántnál eltörött.

Visszavittük és 1 nap alatt kicserélték! Nagyobbik gyermekünk is ilyen táskával járta végig az általános iskola felső tagozatát, ill. a középiskola 1-2 osztályát. Igazából azért vettünk újat, mert már másikat szeretett volna. 6 évig így is kiszolgálta. Nagyon tartós, strapabíró ez a márka. Mindenkinek ajánlom a budapesti és a pécsi boltot is. Segítőkész, kedves a kiszolgálás, jó minőségű termékek megfizethető áron. Örök garanciát vállalnak rá. Köszönettel: Bozóky Andrea

Köszönet (Gergely)

2016-11-12 21:26:18

Több iskolatáskát is vásároltunk már a budapesti boltban, mert nagyon megbízhatónak bizonyultak, 3-4 év használat után is jó állapotúak. Az egyik, éppen most 4 és fél éves (!!), átlagosan 6-10kg tankönyvvel zsúfoltnak eltörött sajnos az egyik pánt műanyag csatja. Szívélyesen fogadtak, ingyen kicserélték és még más hasznos tanácsokkal is elláttak.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a boltot és a termékeket.

köszönet (Agoston Monika)

2016-09-28 16:23:59

Kedves Tulajdonosok és Olvasók! 4 éve vettünk egy fantasztikus iskolatáskát. Azóta semmi baja. Szerintem egy kistestvérnek is újszerű lesz!!! Tegnap vettünk egy sporttáskát is a fiamnak, biztos az is szuper lesz!!! Mindenkinek ajánlom az üzletet, kiváló minőség, remek kiszolgálás! Gratulálok, csak így tovább :))

Üdv.

Ágoston Mónika

Köszönetnyilvánítás - méltatás - ajánlás (Holbok Szilvia)

2016-08-09 12:33:36

Tisztelt Cím!

Köszönöm gyors és megbízható intézkedésüket! A tegnap leadott rendelésünket ma már meg hozta a postás!

Schneiders White Beauty szettet vásároltunk, mely mellé még egy gyönyörű, hozzá illő mappát is csomagoltak ajándékba. Külön köszönet érte!!! Nagy öröm lesz a csomag minden darabja a leendő 3. osztályos, 8 éves kislányunk számára.

Kislányunk az 1. és 2. osztályt is egy Schneiders iskolatáskával járta ki, melyet csupán színe (világos rózsaszín) miatt cserélünk most le egy kicsit "komolyabb" színűre. A korábbi táskán egy karcolás, sérülés, sőt még folt sincs, gyönyörű állapotban van, pedig a két év során minden nap telepakolva hordta. Csak jót tudunk róla elmondani. A könyveket, füzeteket szépen megvédte. Be sem ázott!!!

Nagyon megszerettük ezt a márkát és a mostani vásárlásnál már célirányosan ezt kerestük.

Bízunk benne, hogy az új táska is ugyanolyan strapabíró lesz, mint az "elődje"!

Aki még nem döntötte el, hogy milyen iskolatáskát vegyen kisiskolás gyermekének, csak ajánlani tudjuk a Schneiders iskolatáskákat!

Üdvözlettel:

H. Szilvia Pápáról

Luca

2016-07-06 00:00:00

Sziasztok! Mégegyszer nagyon köszönjük a baglyos csodatáskát- hatalmas ám az öröm ( itthon is abban van délelőtt óta ) . Bocsánat a szégyenlősség miatt de hogy lássátok a boldogságot küldök egy új képet! (Plusz Hanga barátnőjééket is

Köszönet! (Luca)

2016-07-06 00:00:00

Sziasztok!

Mégegyszer nagyon köszönjük a baglyos csodatáskát- hatalmas ám az öröm ( itthon is abban van délelőtt óta ) . Bocsánat a szégyenlősség miatt de hogy lássátok a boldogságot küldök egy új képet! (Plusz Hanga barátnőjééket is

Köszönet (Juhász Beatrix)

2016-06-27 16:54:09

Köszönjük szépen a sok ajándékot a sok kedvességet és segítséget. Csak ajánlani tudlak titeket! Ha mindenhol ilyen kedves segítőkész eladók lennének nem itt tartanánk! Biztos hogy még találkozunk. A táska valóban gyönyörű és strapabíró sok praktikus rekesszel. Így még nagyobb örömmel vágunk neki az első osztálynak!

Köszönet (László Inárcsról)

2016-05-14 20:25:00

Köszönjük a kedves bánásmódot és a szakértő segítséget. Önöknél vettük 1 éve a lányom Walker iskolatáskáját, még mindig kitűnő állapotban van, illetve pár napja vettem egy Eastpak övtáskát.

Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket!!!!!!

Vásárlói vélemény (Adamecz József)

2016-05-13 16:14:57

Köszönet a korrekt és megbízható kiszolgálásért.

Három éve vásároltunk kislányomnak egy Schneiders típusú iskolatáskát.

Nagyon jól bírta a strapát, de az osztálytársának köszönhetően csak elszakadt a vállpántja.

De ahogyan az üzletben ígérték mikor visszavittük javíttatni nem kérdeztek semmit.

Szó nélkül megcsinálták nagyon rövid idő alatt. Sőt még cseretáskát is kaptunk.

És HÁROM ÉV UTÁN SEM KÉRTEK ÉRTE SEMMIT!

Mindenkinek ajánlom őket.

További sok táskaeladást és elégedett vevőt kívánok.

Adamecz József Budapest

Strapabíró iskolatáska (B. Gábor)

2016-04-27 08:24:01

2006-ban akkor még a bonyhádi üzletükben vásároltunk egy iskolatáskát a lányunknak. Azóta a családban további két gyermek végezte el az alsó tagozatot, és szeptemberben a kisfiam is ezzel a táskával kezdi a sulit. Kell ennél jobb reklám egy iskolatáskának, hogy eddig három gyermek első 4 iskolaévét szolgálta ki, és még mindig jól néz ki? Köszönjük!

Roncato (Frank László)

2016-04-17 22:34:12

Köszönjük a figyelmes, szakszerű kiszolgálást, amibe most sem csalódtunk.

A vásárolt RONCATO börönddel megegyező böröndöt vásároltunk Önöktől három éve, és nagyon bevált, ezért döntöttünk ismét mellette. Fiam nem kíméli, gondolom a reptéri dolgozók sem, de még állja a sarat. Sok vásárlót és jó egészséget kívánunk: Frank család

vásárlói vélemény (Bana Gábor)

2016-03-23 13:33:38

A pécsi Forrás áruházban /Árkád mellett/, kicsit "eldugva" található üzlet. Lassan 20 éve járunk ide vásárolni, mindig kedves kiszolgálásban volt részünk és mindig jó minőségű árut sikerült kapnunk. Természetesen az itt vásárolt termékek sem tartanak örökké, de a garanciában vállalt kötelezettségeket /és még azon felül is/ maximálisan betartják. Négy "apróságot"említenék meg.

1/ Közel 20 éve vettünk egy hátizsákot a Fiamnak, kb. 5 év után elromlott a cipzárja, egyetlen szó nélkül díjmentesen újat varrtak bele. Még ma is használja sportszerek szállítására.

2/ Nagyjából 15 éve vettünk egy másik hátizsákot, kiszolgálta az általános iskola felső tagozatát, a közép iskolát, az egyetemet és most már a munkajárást is! Kicsit utána számolva kb. 3000 napot jelent, gyalog, buszon, vonaton, repülőn használva, tanszerekkel, laptoppal stb. megtömve. A mai nap is úgy néz ki, mintha új lenne.

3/ Más kisebb dolgot is vásároltunk itt, ezekkel is meg vagyunk elégedve. Most szombaton jártunk itt újra és egy pénztárcát vettünk, amit elsőre kiválasztottunk egy kicsit akadt a cipzárja, nem próbálták elhitetni, hogy ez majd bejáródik, azonnal egy másikat kaptunk.

4/ Annyira nem vették "zokon", hogy rángattam egy kicsit a cipzárat, hogy megkínáltak bennünket kávéval! Nem emlékszem, hogy Magyarországon ilyen megtörtént eddig velünk!

Köszönjük!

Köszönet (H. Anna)

2015-11-26 16:36:19

Egy leszakadt fülű bőrönddel tértünk be az üzletbe, és nagyon kedves, pontos, gyors kiszolgálásban volt részünk. Ottlétünk alatt, néhány percen belül kicserélték a tönkrement fogantyút, amit ezúton is köszönünk!

vásárlói vélemény (Terényi-Szabó Vera)

2015-09-23 11:34:44

Két évvel ezelőtt tértem be először a boltba, nagyobbik fiamnak kerestünk iskolatáskát. A válogatáshoz nagyon kedves kiszolgálást kaptunk. Alig hittük a lejárat nélküli garanciát! Két év strapa után a táska még mindig újszerű állapotban van és a fiam imádja. Idén kisebbik fiamnak is itt vettünk táskát, az eladók kedvessége és rábeszélés-mentessége most is levett a lábunkról bennünket. Kisebbik fiam is nagyon szereti az új táskát. Látom a páromon, nagyon irigyli a fiait... lehet, ő lesz a következő, aki kap... :) Egy biztos: ha tartós, strapabíró, praktikus, kényelmes táskára vágyunk, csak itt vásárolunk.

köszönet (Czimmermann Beáta)

2015-09-03 13:34:58

Ezúton is szeretnék újra köszönetet mondani a pécsi /Bajcsi-ZS. E. u. 9. sz alatt lévő/ Arndt táska Shop rendkívül kedves és készségéges munkatársainak. Szept. 2-án vittem az üzeltbe gyermekem által 6 éve használt és egyébként kifogástalan állapotú iskolatáskáját egy zipzár cserére. A garanciális javítást két napra vállalták. Körül-belül 20 perc múlva visszatértem a boltba a kolléganőmmel /Ő vett egy hátizsákot/. Megismert a Hölgy és mondta,hogy elkészült a mi iskolatáskánk! Rendkívül hálás vagyok a gyors javításért, nem kellet csere táskáról gondoskodnom, sem újra menni érte.Mégegyszer köszönet!

Üdvözlettel:Czimmermann Beáta

strapabíró iskolatáskák (Király Mónika)

2015-08-15 12:19:48

Itt igazán jó minőségű, strapabíró iskolatáskát lehet kapni, nagyon kedves eladótól. Mindkét fiamnak itt vettem korábban a táskát immár 3 éve és ma is néhány piszokfolttól eltekintve olyanok mintha újak lennének...pedig fiúk használják nem éppen kíméletesen. Most fogjuk lecserélni a kicsi első táskáját de most is csak azért hogy nagyfiúsabb táskája legyen

Köszönjük, sokáig tudják tartani ezt a magas színvonalat!

iskolatáska (Horváth-Demeter Àgota)

2015-08-13 12:20:17

Lányunk Önöknél vásárolt első iskolatáskája tökéletes állapotban van 4 év után is, ezt most továbbadjuk. Mivel tudjuk, hogy a választék óriási, a minőség tapasztalatunk szerint kiváló, nem is volt kérdés, hogy a felső tagozatra is ide jövünk immár egy vagányabb, de ugyanolyan minőségű táskáért. Külön köszönjük a kedves, szakszerű segítséget!

Horváth-Demeter Ágota (Bp.)

vásárlói vélemény (Nagy László)

2015-08-11 20:54:13

visszajáró vásárlók vagyunk, kiváló minőségű, strapabíró iskolatáskát vásároltunk, először 3 éve, és 3 évi "nyúzás" után is teljesen használható. Most vásároltunk ismét iskolatáskát, egy nagyobbat, walker márkájú. Rettentően korrekt, vevőcentrikus kiszolgálás, valóban minden a vevőért van. A garanciavállalási hajlandóságuk pedig példaértékű. Bármikor készséggel javítanak, ujre formába hoznak náluk vásárolt táskákat és nem kell különösen hosszú procedúrán átesni vagy bizonygatni hogy mi miért romlott el. (egyébként megjegyzem, nekünk még eddig nem kellett semmit javíttatnunk mert minden itt vásárolt áru minősége kiváló volt. Mindenkinek ajánlom, bármilyen táskát v.bőröndöt szeretne venni!

Köszönet a javításért (Vaszariné Liszkai Krisztina)

2015-07-30 23:45:07

Szeretném köszönetemet kifejezni a gyors javításért, ami a műanyag csatokat érintette. Győrből Budapestre látogatva, telefonon történt egyeztetést követően, nagyon keveset várakozva, elégedetten távoztunk az üzletből a már megjavított táskával.

Üdvözlettel:

Vaszariné L. Krisztina

Vélemény (Horváth Beatrix)

2015-07-28 21:21:03

Az első (Schneiders) iskolatáskát három évvel ezelőtt vásároltuk. Kisfiam három éven keresztül nap mint nap hordta, de a táska a mai napig tökéletes állapotban van, vadonatújnak néz ki. Most az öccse kapja meg, aki remélhetőleg szintén évekig tudja majd használni. A nagynak pedig megvettük az új Walker táskát. Köszönjük a segítőkészséget, az udvarias és kedves kiszolgálást - ilyennel csak kevés helyen találkozunk.

Üdvözlettel

H. Beatrix

iskolatáskaelsősöknek (Rácz Ildikó)

2015-07-28 11:02:06

Leendő elsős szülőtársaim!

Amennyiben még iskolatáskát keresel, érdemes a XI. kerületi táskaboltba személyesen vagy online bekukkantanod.

Minőségi áruk, profi személyzet, széles választék ár-érték arányban. Mindenki talál lehetőségének és igényének megfelelőt, családias segítségadással. Csak ajánlani tudom!

Vásárlói vélemény (Mislainé Szántó Bernadett)

2015-07-21 18:37:33

Kedves Arndt Úr!

Ma harmadjára voltunk Önöknél iskolatáskát vásárolni, nagyon köszönjük a kedves kiszolgálást. Gyermekem Walker iskolatáska után most egy Easpak oldaltáskát választott. A Walker táska és tolltartó nagyon jó és tartós termék semmi hiba nem merült fel pedig 3 évet hordta.

Köszönettel Mné

Köszönet (Glaszné Molnár Mariann)

2015-07-18 15:55:07

Tegnap jártunk Budapesti üzletükben és ezúton írásban is szeretném megköszönni végtelen segítőkészségüket, barátságos, türelmes és magas szakmai színvonalú kiszolgálásukat! Ilyen vásárlási élményben még nem volt részünk! A zárás előtt 15 perccel beesve, hosszas próbálgatás, meggyőzés után, jóval záróra után sikerült kisfiamnak kiválasztania élete első iskolatáskáját. Ennek ellenére sürgetésnek, rosszallásnak nyomát sem tapasztaltuk. Helyette őszinte, kedves segítő szándékot, az igényeket és lehetőségeket maximálisan figyelembe vett kiszolgálást kaptunk.

Nagyon örülünk, hogy megismerhettük Önöket!

Üdvözlettel:

Glasz család

Schneiders Iskolatáska (Major Edina)

2015-06-30 15:31:07

Tisztelt Arndt Úr!

4 évvel ezelőtt mikor kislányom iskolába ment vásároltunk Önöknél egy Schneiders Iskolatáska szettet (táska, tornazsák, tolltartó, pénztárca és ajándékba uzsonnás dobozt kaptunk). A mai napig minden darabja hibátlan, kimosni se kellett, egyszerűen nem koszolódik, pedig rózsaszín-szürke, elég világos. A varrások nem sérültek, az anyag nem kopott meg, ilyet még tényleg nem láttam. 4 éven keresztül minden iskolai napon telepakolva hordtuk, nagy segítség a szülőnek a tetejére felvarrt fül a társa cipeléséhez, sok iskolatáskán ez nincs vagy csak egy kis szalag formájában. A gyerek szerette, nem kért újat, mert ez kényelmes volt, szép és praktikus.

A vásárláskor ugyanezen információkat a táska minőségéről megkaptam, bevallom akkor kicsit kételkedtem.

Most már mindenkinek csak ajánlani tudom, megéri az árát.

Idén a felső tagozatba lépünk, ezért igényként egy nagylányos, új iskolatáska vásárlása merült fel. Természetesen visszatérünk az Ön üzletébe és egy Walker hátizsák beszerzése a tervünk.

További sikeres munkát kívánok,

M. Edina

Eastpak (Balog Richárd)

2015-06-29 13:57:29

Az Eastpak az alap, alapvetően az ebay-ről lenne, de hirtelen ötletként beugrottam az Arndt-hoz. Hangyányival került többe, de cserébe kaptam hozzá igazi, kereskedői hozzáállást. Bár mindegyik boltban így állnának az eladáshoz. Köszönöm!

Vélmény - ha táska kell... (Tarr Péter)

2015-06-04 20:12:52

Az Eastpak nem hazudik. Több, mint 10 éve nyúzom párhuzamosan a pécsi Arndt Táska Shopban vásárolt hátizsákomat és az utazótáskát is, mindkettő tökéletes állapotban van azóta is, meg nem mondaná senki róluk, hogy min mentek már keresztül. :)

Kellett a nyára valamim kisebb táska is, amibe a tárcámat, a kulcsokat, szemüvegtokot, egyéb apróságokat bele tudom tenni. Meg sem fordult a fejemben, hogy ne Eastpak legyen, és hogy ne az Arndt-nál vegyem meg!

Csak ajánlani tudom!

Szuper az iskolatáska! (Krisztina)

2015-05-19 15:04:18

Nagyon szép, és jól kitalált iskolatáskát vásároltam önöktől! Csak gratulálni tudok a tervezéséhez! Igazán megvagyok elégedve minden szempontból!!!

Nagyon köszönjük a plusz ajándékokat is, amit a táskához kaptunk!

Üdvözlettel: T.I. Krisztina

farmeres iskolatáska (Eniszné Sánta Ildikó)

2015-04-22 20:24:40

Kedves Eladó!

Szeretném megkérdezni, "hogy a farmer ruhás" csajos iskolatáska szettből van e készleten, ha bemegyek a budapesti üzletbe, vagy rendelni kell?

Tavaly a fiam táskáját is Önöktől vásároltuk, most a lányomnak is itt szeretnénk megvenni a táskáját :)

Köszönöm a gyors választ:

Eniszné Sánta Ildikó

Őszinte vélemény (Novák Előd)

2015-04-05 09:40:51

Ez a magyar vállalkozás olyan bizalmat, légkört biztosít, amire a multik nem képesek. Több évtizedes múltja, tapasztalata a garancia. Bátran fordulhatunk hozzájuk szakmai tanácsért. Speciális igényeimnek megfelelő terméket is beszereztek, s nem a készleten lévőkről próbáltak meggyőzni, hogy jó lesz az nekem. Látszik, hogy hosszú távra terveznek, s velem is tervezhetnek!

VÁSÁRLÁS & SZERVÍZ (Horváth Béla)

2015-03-13 20:20:13

Mindhárom gyermekünknek, magunknak is több iskolatáskát, sporttáskát, hátizsákot vásároltunk Pécset és Budapesten is. Korrekt, segítőkész és udvarias kiszolgálás, nem vevőre rátukmálás.

Legutóbb egy máshol vásárolt bőrönd javítása miatt tértünk be az üzletbe Budapesten. És megoldották! Pedig nem egy járatos típus volt. Ráadásul gyorsan, másnap kész volt.

Így öröm vásárolni, tudja az ember, hova menjen vissza. :)

Vélemény (Horváth Dániel)

2015-02-04 15:41:21

Nagyon szépen gratulálnék, ritkán találkozom ennyire korrekt kiszolgálással és informatív társasággal. Úgy is hogy én nem tudtam elintézni az átvételt, még így is annyi információval láttak el, hogy gond nélkül minden le tudjon zajlani.

Köszönjük szépen! :)

Elégedettség (Szőke-Tóth Zsolt)

2014-12-29 17:42:08

Nagyon köszönjük! Már a negyedik táskát vettük önöknél és nagyon meg vagyunk elégedve mindegyikkel. kecskeméti vásárlók

egy fehér holló (Kékesi György)

2014-12-09 09:56:23

Manapság általánosan jellemző, hogy kihalóban vannak a szaküzletek. Öröm látni, mégis van néhány bolt, mely dacolva korunk - nem éppen pozitív - változásaival, próbál megmaradni vásárló-központú kereskedelmi helynek. Nos, ilyen helynek ismertem meg az "Arndt táska shop"-ot. Nyár végén vásároltunk itt először egy iskolatáskát, s a múlt héten, már annak tudatában tértem vissza az üzletbe, hogy nem kell szégyenkeznem amiatt, ha netán több táskát is szeretnék szemügyre venni, netán teletöltetni zacskóval/papírral, hogy azt rendeltetésének megfelelő minőségében is ki lehessen próbálni. Nem volt cüccögés, nem volt fejcsóválás, nem volt kellemetlen érzés. Volt azonban segítő szándék, hozzáértés, kedvesség ... jó szó a gyerekeimhez. Jól éreztük magunkat a boltban. A végén még vásároltunk is, bár biztos vagyok benne, hogy ha nem így lett volna, akkor is jó érzéssel tudtunk volna távozni a boltból.

Táskavásárlás - vélemény (Illés Zsuzsanna)

2014-08-06 19:04:01

Kedves Arndt Úr!

Köszönjük a gyermekeim iskolatáska vásárlásához nyújtott segítséget.

A kislányom és a kisfiam is nagyon örülnek az önöknél vásárolt szép és kiváló minőségű Walker és Shneiders táskáknak. Visszatérő vásárlóként járunk a XI. kerületi boltban és ugyanaz a kedves, készséges kiszolgálás és türelem a vásárló bizonytalankodásával szemben jellemezte ottlétünket. A választék bőséges, a döntés nehéz, de a türelmes és kedves eladóknak köszönhetően a gyerekeim örömmel vihették haza új iskolatáskáikat; ráadásnak találtunk hozzá illő tolltartót és tornazsákot is. A vonzó garanciális feltételek és a feltüntetett kedvezmények mellé "bónuszként" kapott árengedmény a szülők szemével is örömtelivé tette a vásárlást.

Minden ismerősünknek szívből ajánljuk a boltot!!!

Üdvölettel,

I. Zsuzsa, Budapest

Köszönet (György Péter)

2014-06-19 09:32:01

Tisztelt Arndt úr!

Köszönet a tegnapi és egyben már a család negyedik iskolatáska beszerzésében nyújtott segítségért. Ön és kedves családja egyedülállóan képviselik a kereskedő szakmát. Tegnapi vásárlásom célja, talán elhiszi nem a remélt és bőségesen megkapott kedvezmény volt, hanem a nyugalom. Az én meglátásom szerint a minőség nem név vagy márka hanem elhivatottság. Van egy bolt a XI. kerületben ahová ha bemegyek az előbb felsoroltakat mind megkapom. Minden alkalommal amikor Önöknél járok megdöbbenve jövök ki. Így is lehet csinálni? Az ember el sem hiszi. Nyugalom mert mindegy mennyi pénzért veszek táskát Önöknél csak arra kell figyelnem, hogy tetszik vagy sem az adott személynek. Minden más tekintetben a táskák tökéletesek.

2 db. táskát 15 éves fiú ikreknek,

1 db. táskát 8 éves fiúnak,

a legutolsó a tegnapi, 7 éves lányomé. Elhihetik a már meglévő táskák kaptak mindent amit lehet, a három fiú alapos tesztnek vetették alá őket az elmúlt 2 évben. Eleddig nem tudtak kifogni a táskákon. Sehol szakadás, foszlás, kopás, minden cipzár és patent vagy csatt hibátlanul működik, megvan az összes kis műanyag fülecske és védő perem.

Elhívatottság, amilyen táskákat árul és ahogyan, le a kalappal. Köszönet még egyszer, s minden jót Önnek és kedves családjának!

György Péter

Gratuláció és köszönet (Kuti Monika)

2014-06-05 23:51:22

"Véletlenek" vannak - hiszen csakis így találhattam Önökre két nappal ezelőtt az internetet böngészve, jófajta iskolatáskát keresve. Ma, két nappal később be is teljesedett a sorsa egy Schneiders és egy Walker iskolatáskának: már a gyermekeim szobájában töltik az éjszakát. :)

A kisfiam, aki tegnap ballagott az oviból, holnap beviszi büszkén A TÁSKÁT és bemutatja ŐT. A kislányomnál még parkolópályán van, megvárjuk a gyönyörű bizonyítványt - ez volt a feltétele az új táskának.

Elolvastam a kommenteket a korábbi vásárlóktól és csak azt tudom mondani, hogy igen, minden úgy van: kedvesség, profizmus, családias légkör, segítőkészség, vonzó árak, minőségi termékek mind egy helyen van, ebben az üzletben. ...a számtalan bocsánatkérés ellenére, hogy a gyermekeimet már nem tudták megkínálni cukorkával, mert elfogyott, is csak azt tudom mondani, hogy minden csillagos ötöst érdemel! Ennél nagyobb baja sose legyen egy vásárlónak sem!:)

Még valami: 17.45-kor érkeztünk, az üzlet 18 órakor zár és 18.20-kor még senki nem nézegette az óráját, pedig nehezen döntött a kislányom a cicás és a lovas tolltartó között...

Gratulálok, további sikereket és sok-sok elégedett vásárlót kívánok Önöknek!

remek kiszolgágás (B. Dávid)

2014-06-04 17:56:04

Sziasztok, Dávid vagyok!

Azért írok mert úgy gondoltam fontos lenne megemlítenem hogy mennyire jó volt a kiszolgálás. Az alkalmazottak segítőkészek és kedvesek is. Mindenre tudtak válaszolni ami érdekelt és meg voltam elégedve. Ezenkívül a hosszú idejű garancia is nagy előny.

Budapest

Hozzászólás (A. Balázs Pécsről)

2014-05-21 11:16:03

3 gyermekem minden (eddig közel 10 db-ot) iskolatáskáját itt vásároltam. Nem volt gond a minőséggel. Érdemes meghallgatni a tulaj véleményét a vásárláskor és megfogadni a tanácsait a megfelelő táska kiválasztásához. Eddig bejött. Köszönjük!

remek vásár (Madárka)

2013-08-19 23:28:00

Kedves Arndt Táskabolt Képviselõi!

Köszönjük az élményt, hogy Önöknél vásárolhattunk, a kislányom szája azóta is fülig ér, ha az új iskolatáskájára néz. A táska és a hozzá illõ tolltartó gyönyörû, bízunk benne, hogy strapabíró is lesz! A kiszolgálás kifogástalan volt, rendkívül kedvesek és segítõkészek! Valóban élmény volt a vásárlás a budapesti üzletükben! :-)

Mindent köszönünk!

O. Tóth Edina, Dunaharaszti

Ulicska Zoltán

2013-08-17 18:51:00

Nagy kisfiam is itt kapott táskát, Eastpaket. Késõbb övtáskát is. Ma a kislányommal is idejöttünk, nem is volt kérdés: választék, minõség, Eastpak, sokszínûség, kedvesség, készséges kiszolgálás, nagyvonalú garancia. És boldog mosollyal távoztunk, egyedi, igazi klassz iskolatáskával vágunk neki a tanévnek. Hanna arcán akkora volt a mosoly, hogy fénykép is készült. Mi csak a második kerületbõl érkeztünk, de messzebbrõl is érdemes ide jönni.

Németh András

2013-08-16 00:00:00

Tisztelt Arndt Úr és Kedves Családja!

Még 2011. decemberében az interneten véletlenül találtam meg Önöket. Azóta

ha táskáról vagy övrõl van szó, csak Önök jöhetnek szóba. Inkább Gödrõl

bezarándokolok a Bartók Béla útra.

Az elsõ vásárlásom a kislányom elsõ iskolatáskája volt. Önök nagyon kedvesen

fogadtak és számos olyan dologra felhívták a figyelmemet, mit nézzek egy

táskánál, ami egy kezdõ anyukának jószerivel eszébe sem jut és nincsenek a

szórólapokban. Igy esett a választásom az egyik legdrágább Schneider

iskolatáskára. Elõször hittem is, meg nem is amit mondott errõl a márkáról,

de a kislányomnak nagyon tetszett, hiszen unikornisos és "gyémánt"-ok is

vannak rajta. Emellett valóban nagyon könnyû.

Eltelt 1 év. A táskának semmi baja és most, hogy készülünk a másodikra elég

volt egy picit átdörgölni mosószeres szivaccsal, ronggyal, nem eláztatva a

táskát. Pedig a táska mindennapos használatban volt, még a vízállósága is

tesztelve lett. Ezenkívûl nagyon praktikus is, mindennek meg van a helye

(külön tudtuk tenni a tájékoztató füzetet, külön az uzsonnát, a kulacsot,

stb.), ami nagyon fontos egy most beilleszkedõ kisiskolásnak. A pántokat még

gyerek is át tudta állítani, attól függõen, hogy milyen vastag ruha volt

rajta. A táskához kaptunk ugyanolyan kishátizsákot, tolltartót, tornazsákot,

pénztárcát, így biztosan tudja melyik az õvé és hál'Istennek nincs másnak

ilyen a suliban.

Szóval én már nem is emlékszem mikor találkoztam ilyen tökéletes

kiszolgálással, kedvességgel és még a termék is tökéletes.

Azóta már mást is vásároltam Önöknél és igazából szívesen bemegyek akárcsak

egy beszélgetésre, körülnézésre is.

Kívánok Önöknek további sok sikert és kérem tartsanak ki, hinni akarok

abban, hogy az ilyen kereskedõk is életben tudnak maradni mai világunkban!

üdvözlettel:

dr. Nagy Judit és családja

Köszönettel (Gerstner Ágnes)

2013-07-29 10:42:00

Kedves Arndték!

Leendõ felsõtagozatos lányom részére "nagyiskolás" táskát keresve a jó szerencse

vezetett az Önök honlapjára, ahol a minõségi Walker iskolai hátizsák kínálatot nézegetve

egyértelmûvé vált, hogy innen kell választanunk.

Bartók Béla úti boltjukban azonban sokkal többet találtunk, mint kitûnõ minõségû árut: a vevõre

összpontosító, minden felmerülõ igényre kiterjedõ figyelmet, teljes körû tájékoztatást, mélységes

szakértelmet és még vendégszeretetet is. Nem kétséges, hogy a végül kiválasztott gyönyörû hátizsák

éppoly magas minõségû és tartós, mint amilyen szép, mégis megnyugtató, hogy Önökhöz bármikor

fordulhatunk, ha késõbb mégis javításra szorulna. Az sem mellékes körülmény, hogy a hátizsák

árát tekintve még jobban jártunk, mintha származási helyén, Ausztriában szereztük volna be.

Egyértelmû, hogy a jövõben is Önökhöz nézünk be, ha bármely táska vagy más bõrdíszmûves

termékre lesz szükségünk.

Köszönettel és üdvözlettel,

Gerstner Ágnes

Dr. Túróczi Ágnes Vilma

2012-12-12 10:56:00

Tisztelt Arndt Úr és Kedves Családja!

Elõször a férjem vásárolt Önöknél egy óriási bõröndöt, ami azóta is tökéletes. Majd amikor iskolatáskát akartam venni legnagyobb lányunknak, úgy Önökhöz irányított.

Az elsõ találkozás mindig meghatározó élmény.

Így vagyok ezzel én is, mert azóta ha TÁSKÁRÓL van szó, akkor kizárólag Önöknél vásárolok.

A nagylányom azóta is használja a kifogástalan állapotban lévõ táskáját, ami nemcsak szép, de strapabíró és praktikus is.

A középsõ gyerekem táskáját is Önöknél fogjuk megvenni, sõt a legkisebbét is.

Azóta magamnak és családtagjaimnak ajándékba számtalan táskát vásároltam már, sõt a kolléganõimnek is rendeltem, mert erre is van lehetõség.

A vevõ elmondja az igényeit és teljesítik.

Ebben a világban, amikor minden a fogyasztói társadalomra épül és a "vedd-ha elromlik, dobd ki-és vegyél újat elv" érvényesül, üdítõ színfolt az a mentalitás, amivel ebben a boltban találkoztam.

Ha elromlik, megjavítják!

Köszönet az udvarias, vevõközpontú kiszolgálásért és a kifogástalan árukért.

Mindig örömmel térek be az üzletükbe!

Ezúton kívánok Önnek és egész Családjának áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendõt.

dr. Túróczi Ágnes Vilma és családja

Köszönet (Csilla Nagy)

2012-11-09 18:11:00

Tisztelt Arndt Család!

Kislányomnak július végén vásároltuk meg az elsõs iskolatáskát. Gyönyörû darab, mindenkinek nagyon tetszett. Sajnos október végén - az õszi szünet elõtt - a fiú osztálytársak "furcsa játéka" miatt leszakadt a táska vállpántja. A játék abból állt, hogy az iskolapad szélén lévõ kampóra felakasztott táskára ráültek, és azon úgymond hintáztak. Egy idõ után nem a vaskampó tört le, hanem a táska adta meg magát, és leszakadt az akasztó és a vállpánt. Visszavittük a táskát az üzletbe, ahol a munkatársak készségesen elvállalták annak garanciális javítását - bár ez semmiképpen sem tekinthetõ gyártási hibának. A javítás idejére cseretáskát is kaptunk, amin a többi szülõ nagyon csodálkozott, mert õk még ilyenrõl nem is hallottak. A javítás nagyon szépre sikeredett, mintha semmi sem történt volna. Köszönjük a szakszerû munkát, és kedves segítségüket.

Üdvözlettel:

Csilla és Encsi (7)

vélemény (Zsákai Zoltán)

2012-09-04 15:54:00

Tisztelt Arndt Úr!

Idén már a második iskolatáskát vásároltam Önöktõl, és egy év tapasztalat után meg kell mondjam, hogy ritkán tapasztal az ember vásárlóként manapság ilyen odafigyelést és hozzáértést.

Az egész család hozzáértõ és figyelmes, szakszerûen és gyorsan végzik munkájukat. Manapság, amikor az a trend, hogy a kereskedõk szolgáltatási színvonala egyre romlik, üdítõen pozitív élmény itt vásárolni!

Mindenkinek csak ajánlani tudom: a forgalmazott termékek jó minõségûek, az árak jók, a kiszolgálás minõségi.

Köszönöm,

Zsákai Zoltán

tapasztalatok (dudics katalin)

2012-08-02 17:44:00

Kedves Arndt család!

Olyan élménybe volt része ikerlányainknak és nekünk az önök üzletében,amit ritkán tapasztal az ember.

Ilyen odafigyelést ritkán kap az ember.

Maximálisan a vásárló kerül önöknél a középpontba.

És nem elhanyagolható tény,hogy 2 fantasztikus iskolatáskával lettünk gazdagabbak.

Munkájukhoz és üzletükhöz továbbra is kívánjuk a legjobbakat!!!

üdvözlettel a Dudics család Érdrõl.

Köszönet

2012-07-27 18:41:00

Tisztelt Arndt Úr!

Még egyszer köszönjük a szakszerû tanácsadást és

szíveslátást a budapesti üzletükben, mindenkinek csak

ajánlani tudom az Önök boltját, mert valóban óriási

választékkal, igencsak kedvezõ árakkal és manapság

ritkaságszámba menõ, vevõbarát kiszolgálással találkoztunk!

A két gyermekem arcáról hazáig nem lehetett letörölni a

mosolyt, annyira örültek az új Schneiders és Walker

táskáiknak és az iskolatáska mellé kapott ajándéknak, pedig

a Dunakanyarban, Budapesttõl ca. 40 km-re lakunk.

Ígérem, legközelebb megkóstolom a felkínált kávéjukat is,

bizonyára az is elsõ osztályú, mint Önöknél a vevõk fogadása

és kiszolgálása.

További sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:

Kovács Henriett és a két boldog táskatulajdonos: Zsuzsi és

Balázs

Köszönet (Walek Ders)

2012-06-25 13:23:00

2008-ban szüleim Schneiders táskával indítottak elsõ osztályba.Számukra is hihetetlen volt ,hogy kibír négy évet hibátlanul,de így történt.Most 5.-be indulok és egyértelmû volt hogy a Schneiders nagy testvérét Walker táskát választunk.Megvettük!!!Remélem ez is olyan szerethetõ táska lesz mint az elõzõ !

Köszönettel Walek Ders :)

köszönjük a táskát! (Andrea)

2012-05-24 20:31:00

Köszönjük az iskolatáskát, igazán nagy a boldogság miután megérkezett :))...és õszintén szólva még szebb és jobb is, mint amit vártunk. Most már csak meg kell gyõznöm a tulajdonosát, hogy nélküle aludjon az ágyában...

Üdvözlettel,

Szabó Emma

boldog táskatulajdonos - és anyukája

Köszönet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Bernadett Csillag)

2012-04-27 17:56:00

Tisztelt Arndt Úr!

Gyermekemnek tegnap vásároltam, az elsõ Walker iskolatáskáját, az önök Budapesti üzletében.

A vásárlás kellemes meglepetést okozott, ilyen kedvességet, profizmust nem tapasztaltam mostanában! Kedves szinte "családias" hangulatú kiszolgálásban volt részünk! Az már biztos, hogy visszatérõ vásárlójuk leszek, és mindenkinek ajánlani fogom a boltjukat!

További jó munkát, és jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Cs. Bernadett

Jótállás (R.János)

2012-01-10 00:00:00

Tisztelt Arndt Úr!

2010 nyarán pécsi üzletükben vásároltunk iskolatáskát felsõ tagozatos

gyermekeinknek. A táskák már második éve vannak használatban, nem kis

igénybevételnek kitéve. Kissé hitetlenkedve fogadtuk a vásárláskor kapott több évre

szóló jótállási jegyet, mondván majd ha gondunk lesz úgyis fizetni kell a

javításért.

Az egyik táskán kisebb hiba jelent meg néhány hete. Meglepõdve és örömmel

tapasztaltam, hogy immáron Budapesten is fel tudom keresni Önöket. Üzletükben a már

vásárláskor is tapasztalt kedvesség, vevõcentrikusság és szakértelem fogadott, mely

a mai világban nem mindennapos. Csak megmutattam a táskát, alig tudtam elmondani,

hogy a pécsi üzletükben vettem, máris kaptam a választ, hogy 2 nap múlva mehetek a

táskáért.

És valóban, 2 nap múlva, hibátlanul visszakaptam a táskát. Nem volt semmi trükk,

lenyúlás, nem kértek a javításért semmit, sõt kávéval kínáltak. Ezúton is köszönöm!

Üdvözlettel, R. János

BUÉK (Török Orsolya)

2011-12-28 21:06:00

Kedves Arndt család! Köszönet a nagyon kedves kiszolgálásért, a finom kávéért és nem utolsó sorban a szuper (és kedvezõ árú) iskolatáskáért! BUÉK: T. Orsolya

Köszönet (Murár Zsuzsi)

2011-11-15 10:33:00

Tisztelt Hölgyem, és Uram,

Köszönetnyilvánitásképp irom levelem.

Szeretném megköszönni a múltkori óriási segitõkészséget melyet egy kedves hölgy tanusitott /üzletvezetõ, tulajdonos/.

Igaz mi nem ebben a boltban vásároltuk az iskolatáskát, ami meglepõ és nem mindennapi volt számomra az a kedvesség, és hogy a Hölgy képes volt kisfiam iskolatáskáján megjavitani a csattot este 9kor, az manapság ritkaság, mondhatom, hogy egyáltalán nem találkoztam még hasonlóval.

Az embert inkább kitesékelik a boltból, nemhogy vásárlói kedvet csináljanak.-A tapasztalat 80%-ban sajnos inkább ez.

A csatt azóta is szuperál, köszönöm mégegyszer!!

M.Zsuzsa

Mai vásárlás (László Matusek)

2011-11-12 00:00:00

Kedves Arndték!

Köszönjük a mai vásárlás élményét, a szíves vendéglátást és beszélgetést. Biztosan fogunk még találkozni és meleg szívvel ajánljuk ismerõseinknek és barátainknak üzleteiket. Az külön szerencse volt, hogy Önökkel most együtt találkozhattunk a pécsi üzletben.

Külön köszönet a kávéért és a különösen finom pálinka kóstolóért. A weboldalt megnézve azt mondhatom, hogy SEO marketing szempontból nagyon is jó, az átlag feletti. Azonban abban egyet kell értsek Ernõvel, hogy lehet mit javítani rajta.

Ha érdekli Önöket szívesen vennénk részt ebben a munkában, akár valamilyen referencia munkaként is, mert üzletfelfogásuk, emberségük rendkívül szimpatikus számunkra. Ez természetesen csupán egy felajánlás, nem egy értékesítési próbálkozás :-).

Referenciaként is csak egy-párat jelölnék meg legutóbbi munkáink közül. Ezek nem azonosak az Önök profiljával, de munkánk vizuális minõségérõl képesek egy rövid áttekintést nyújtani.

http://salio.hu/

http://tenet.hu/

Üdvözlettel:

Matusek Judit és László

Ágnes Kadocsa

2011-09-15 00:00:00

Tisztelt Arndt Úr!

Praktikus iskolatáskát keresve segítségül hívtam a netet is, és így akadtam rá az Önök boltjára. A vásárlói véleményeket olvasva, mint szkeptikus, rögtön gyanakodni kezdtem, mert szebbnél szebb e-maileket találtam. Ez mind túl szépnek tûnt számomra, így elhatároztam, hogy ennek már csak kíváncsiságból is utána járok...

És csodák csodája: amire máskor fél napom is rámegy, most egy perc alatt elintéztem: megtaláltam azt a terméket, mely minden szempontból elõnyös számomra. Nem kényes színû, szolíd, praktikus és mégis sportos válltáska, mely nem utolsósorban még egyedi is. És az udvarias kiszolgálás, közvetlenség, az örökös garancia, no és persze a kávé... erre manapság nincsenek szavak. Maximum csak annyi csalódás ért, hogy nem csalódtam. xD Valóban, mindenkinek, aki hosszú futamra tervezett táskákat keres elfogadható áron, mindenképpen érdemes bemenni.

Üdvölettel: Ági

vasarloi_elegedettseg (Pappné dr. Krizsanics Ágota)

2011-08-28 10:03:00

Tisztelt Arndt Úr!

Gyermekünk elsõ iskolatáskáját az Önök pécsi üzletében vásároltuk meg. A táska a mai napig kiváló minõségû, pedig azóta már 4 év telt el. Nagyon elégedettek voltunk vele, de kisiskolás jellege miatt muszáj volt újat vásárolni.

Nagy örömünkre szolgált, amikor az interneten a ,,schneiders" márka alapján rábukkantunk a budapesti üzletükre. Így a felsõs táskát már az új üzletükben vásároltuk. Nagyon tetszetõs, magas minõségi termék. Úgy gondoljuk minõségi terméket vásárolni mindig megéri, hiszen a befektetett energiát többszörösen hozza vissza.

Bízunk benne, hogy az új üzletük is nagyon sikeres lesz. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

További jó munkát és sok sikert kívánunk:

Papp család

Budapest, V. ker. 2011.08.28.

Köszönet (Timea Balo)

2011-08-19 00:00:00

Kedves Arndt Úr!

Tegnap délután jártunk az Önök üzletében Budapesten. A vásárlás kellemes meglepetést okozott, ilyen kedvességet, az igényeket figyelembevevõ tájékoztatást még soha egyetlen üzletben sem tapasztaltunk, mint Önöknél. 3 kislánnyal voltunk, a 2 nagyobbik kapott iskolatáskát, nagyon nagy örömükre. Legnagyobb lányomnak éppen születésnapja volt, régóta vágyott már Eastpak táskára, és most végre az önök segítségével talált kedvére valót. Középsõ kislányom pedig azonnal beleszeretett egy másik táskába.

Legkisebbik lányom - bár õ most kimaradt a táskavásárlásból - az ajándéknak köszönhetõen szintén nagyon boldogan jött ki az üzletbõl, õ egy kis övtáskát kapott, amit azóta szinte le sem vetett, az összes "kincset" abban hordja.

Az pedig, hogy engem kávéval kínáltak, amikor pont nagyon-nagyon szerettem volna meginni egy kávét, de erre a tervezett programunk mellett nem sok esélyt láttam, szintén példa nélküli. Hihetetlen, hogy a mai rohanó és embertelenné vált világban ilyen kereskedõvel lehet még találkozni.

Arndt Úr, az Önök üzletét biztosan fel fogjuk még keresni. További jó egészséget, és munkájához továbbra is sok örömet kívánunk!!!

Köszönjük szépen:

Németh család (Boglárka, Emese és Mónika)

Köszönõlevél (Zsani Kéki)

2011-08-18 00:00:00

Tisztelt Cím!

Önöknél vásároltuk meg kislányom elsõ iskolatáskáját (Schneiders 20l-es), ami a tankönyvek megérkezte után (vásárlást követõen 1 héttel, de még iskolakezdés elõtt) sajnos kicsinek bizonyult. Azonnal telefonáltam Önöknek a fennálló problémámmal, és nagyon készségesen, kedvesen, megnyugtatóan közölték, hogy vigyem vissza a táskát és kicserélik nagyobbra.

Mikor bementünk a pécsi üzletbe nagyon kedvesek, udvariakat voltak és kiderült, hogy a nagyobb táskát már félre is tették a részünkre.

Szeretném ismételten megköszönni segítõkészségüket, türelmüket.

Köszönettel: K.SZ.ZS.

vélemény (Palkovits Petra)

2011-08-17 00:00:00

Tisztelt Arndt úr!

Ezúton szeretném Önnek megköszönni a gyönyörû iskolatáskát (fiam nevében is), amit az üzletükben vásároltunk. Kisfiam most megy iskolába, így sok táskát megnéztünk, de egyik sem volt ilyen klassz, minden igényt kielégítõ.

A másik dolog, amiért hálás vagyok Önnek, hogy életémben talán elõször igazi, nagybetûs Vevõnek éreztem magam. Itt maximálisan törõdtek velem, kaptam kávét (még soha nem volt ilyen élményben részem), a gyerekek cukrot. Nem néztek sanda szemmel, amiért két elven kisfiú ugrálta körül a táskákat. Az pedig, hogy a kistesó kapott egy ajándék övtáskát, maga volt az álom, hiszen két táskára nem futotta volna, így viszont mindkét gyerek boldogan távozott az üzletbõl.

Köszönöm a figyelmet, a sok jótanácsot. Másnak is meleg szívvel ajánlom ezt a remek üzletet.

Üdvözlettel: Szabóné Palkovits Petra

köszönet (Marianna Várszegi)

2011-08-14 00:00:00

Tisztelt Arndt család!

Köszönjük a korrekt ügyintézést és a kapott ajándékokat, kedvezményeket. Jó tudni, hogy van még Magyarországon olyan vállalkozás, aki elismeri az esetleges tévedését,s azt 24 órán belül korrigálja. Az iskolatáskával maximálisan meg vagyunk elégedve. A gyönyörûen kidolgozott és praktikus elrendezésû táska pontosan olyan, amilyenre számítottunk. Két éve már vásároltunk egy sneiders táskát és Önöknélt ismét rátaláltunk a már jól bevált fazonra.

Köszönjük.

Tisztelettel: Várszegi család

Vásárlói vélemény

2011-08-05 00:00:00

Tisztelt Arndt Úr és családja!

Nagy örömömre szolgált megtudni, hogy Budapesten is nyitottak boltot. hiszen elsõ iskolatáskánkat még személyesen Öntõl vettem át egy budapesti televíziós vendégszereplésének köszönhetõen, az utcán, dehát az sem okozott gondot Önnek. A kisiskolás Schneiders fókás táskát kislányom 4 éven keresztül használta, a tisztán tartáson kívül pedig semmi dolgunk nem volt vele és azt is prímán bírta. Így akár rokonnak, akár arra rászoruló kisgyereknek jó szívvel fogom odaadni, mert még mindig olyan állapotban van, hogy az alsó tagozatos éveket bizonyosan kiszolgálja még egyszer.

Idén már nagylányos táskára volt szükségünk. Elõször sportboltokban próbálkoztunk - hiszen már 10 éves nagylány..., majd mégis inkább táska- és írószer boltokban, de nem találtunk olyan hátizsákot, ami megfelelt volna mind az én szülõi követelményeimnek, mind 10 éves nagylányom tetszési indexének. Az Interneten való keresgélésem, szerencsére ismét eredményesnek bizonyult, el sem akartam hinni, hogy lakhelyünktõl alig pár percnyire nyitották meg budapesti boltjukat. Itt kislányom nyomban talált neki tetszõ hátizsákot és én is biztos lehetek abban, hogy nemcsak "gerincbarát" és strapabíró táskát vehettem, de bármi probléma adódik, számíthatok a szolgálatukra.

A nagyon szívélyes kiszolgálást pedig köszönöm mind Önnek, mind családtagjainak, illetve munkatársainak. Igazán jó látni, hogy vannak még hosszú távon gondolkodó, tisztességes, a vevõt maximálisan kiszolgálni törekvõ igazi kereskedõk.

Kívánok további sikeres munkát mindannyiuknak.

Üdvözlettel,

Hutás Gabriella

3 gyermekes édesanya

hozzászólás (Tóth Mercédesz)

2011-08-04 19:56:00

Már kb. 15- 20 éve náluk vásárolunk! Az iskolatáskától, a bõröndökig, az utazótáskáig, övtáskáig, a nõi táskáig mindent vettünk már tõlük. Nem ment tönkre sem a csatt, sem a zipzár. Nagyon megbízható és minõségû táskák, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Merci

Köszönetnyilvánítás (LENDVAI László)

2011-08-04 00:00:00

Tisztelt Arndt Úr!

Nagylányunknak vásároltunk Önöktõl, Interneten 3 éve egy Walker típusú táskát, mellyel teljes mértékben elégedettek vagyunk. Most kisebbik lányunk számára készülünk beszerezni egy hasonlóan strapabíró, igényesen elkészített, minõségi és nem utolsó sorban esztétikus táskát, szerencsére ezt most már személyesen is megtehetjük új, budapesti üzletükben. Köszönjük, hogy segítségünkre van profizmusával, hozzáértésével, no és rendkívüli személyiségével.

Hamarosan ellátogatunk Önökhöz, köszönettel:

A Lendvai család

Köszönet (Béla Lovasi)

2011-07-28 00:00:00

Tisztelt Arndt Úr!

Több mint 15 éve vagyok hûséges vásárlója. Három iskolatáskát és számtalan retikült, illetve bõröndöt is vettem már az Ön üzletének valamelyikében. A táskákról kivétel nélkül elmondható, hogy kifogástalan minõségûek. Eddig két táskát kellett visszavinnem cipzár javíttatásra. Mind a kettõnek akkora már rég lejárt a garanciája mégis ingyen megjavították egy napon belül. Ezeknek, illetve a kedvességnek, amit minden egyes vásárláskor tapasztalok köszönhetõen bizton állíthatom, hogy örökre hûséges vásárlója maradok.

Üdvözlettel:

L. Béla

vélemény (Réka Salekovics)

2011-06-08 15:57:00

Jó napot. :)

Ma maguknál vásároltam immáron a harmadik táskát. :) Nagyon meg vagyok velük elégedve.

Nagyon segítõkészek voltak és figyelmesek. Több ilyen eladó kéne :))

Ma azt is eldöntöttem, hogy minden táskám ott fogom vásárolni, továbbá mindenkinek ajánlani fogom a boltot.:)

Köszönet (kis varga csaba)

2010-08-13 21:05:00

3 éve vásároltunk táskát, most romlott el zipzárja minden zokszó nélkül megjavították és ingyen. Kedvesek, udvariasak voltak velem.

Már az egész családnak innen vásároltunk táskát. Hol van még egy üzlet ahol 3 év után is visszavihetem javításra a táskát?

Minden korosztálynak megfelelõ méretû és stílusú táska van. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, ha ezt veszed nem mérgelödsz többet.

Köszönjük

Tisztelettel: Kis-Varga Csabáné Szentlõrinc

velemeny (Sarolta Mark)

2010-08-11 17:09:00

Kedves Arndt Ur!

Koszonjuk a kedves, odafigyelo kiszolgalast. A mindenre kiterjedo, baratsagos tajekoztatast.

Mar a harmadik iskolataskat vasaroltuk Onoknel. Mindegyik, egytol-egyig kivalo minosegu - soha, semmi problema nem volt veluk. De mind emellett megnyugtato az a tudat is, hogy barmikor Onokhoz fordulhatunk, amennyiben problema adodna a taskakkal.

Megyunk meg maskor is - tolltartoert is.

Udvozlettel,

Mark Sarolta

elismerés- köszönet (Angéla Békefiné Löffler)

2010-04-22 19:09:00

Tisztelt Ügyvezetõ Úr!

Hat évvel ezelõtt Önöknél vásároltunk gyermekeinknek Walker iskolatáskákat -

szám szerint 3 darabot.

Nagyon meg vagyunk elégedve a táskákkal - valóban strapabíróak és jó

minõségûek.

Néha a minõség is elromlik - az egyiknek a cipzárja felmondta a szolgálatot

és a másikon is akadt kisebb javítani való.

Ezt a táskát egyébként a most egyetemista nagyfiúnk kezdte el használni és

örökítette a család legkisebb tagjára, aki szintén évek óta hordja nagy

megelégedéssel.

Legnagyobb örömömre a táskákat 2 nap alatt, INGYEN megjavították, 6 év után

is garanciát vállalva a termékekre!

A mai világban nem jellemzõ ez a kedves, vevõbarát hozzáállás - nagyon

köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést.

További sikereket kívánok.

Köszönettel és tisztelettel:

Békefi Angéla - Pécs

Harmat Kinga

2010-04-22 11:34:00

Tisztelt Arndt Úr!

Hálával tartozom Önöknek, hogy tegnap ismét nem kellett a "lábamat a nyakamba vennem" és végigcaplatnom a várost iskolatáska-vásárlás ürügyén! Köszönöm a figyelmes kiszolgálást, a finom kávét, az apró ajándékokat fiam és a magam nevében.

Szép napot kívánok:Gálné Harmat Kinga - egy hûséges vásárló

Köszönet (Nyúl Dávid)

2010-04-20 22:47:00

Tisztelt Arndt úr!

Köszönöm hogy a nem mindennapi kérésem,miszerint rövidíteni szerettem volna az önöknél vásárolt Eastpak oldaltáskám pántján, önök teljesen ingyen és igen rövid idõ alatt megcsinálták nekem teljesen ingyen, valamint a barátias beszélgetésért, illetve az ajándék cukorkáért :)

Köszönettel,

Nyúl Dávid

Köszönet (Bakos Tamás Zsolt)

2010-04-20 19:54:00

Tisztelt Arndt Úr!

Nemrégiben csomagoltuk ki az Önöknél vásárolt utazótáskát, hátizsákot,

övtáskát. Még mindig annak a hatása alatt vagyunk, amit kora délután az Önök

boltjában tapasztaltunk: segítõkészség, szakértelem, vendégszeretet. Nem

mindennapi élmény ez vásárlás közben!

Köszönjük, köszönjük, köszönjük..

És legközelebb a kávét sem hagyjuk ki - még ha ebéd elõtt leszünk is.J ami,

reméljük, nem 10 év múlva lesz.

Üdvözlettel:

Bakos Tamás Zsolt, Pécs

Meglepõdés (Koch)

2010-04-20 17:57:00

Tisztelt Cím!

Ezúton köszönetet szeretnék mondani Önöknek, hogy évrõl évre meglepetést tudnak okozni nekem.

Az elsõ táskámat több mint 10 éve vásároltam Önöknél, és azóta legalább már 8 Önök által forgalmazott táska tulajdonosa családom.

Nemrégiben a Forrás üzletházban lévõ boltjukat kerestem fel a 2004 júniusában vásárolt Jansport táskám javíttatása miatt, mely táska az utóbbi 6 évben bejárt már 16 országot és kb. 20 olyan nap volt, amikor nem lett használva, így fontos is volt számomra a gyors javíttatás. Sajnos zárás után 10-15 perccel érkeztem oda, azonban a tulajdonos Úrat még az autójában utolértem, beadtam neki az ablakon, és másnap már mehettem is a megjavított táskámért.

Újból kellemesen meglepõdtem a szolgáltatás színvonalán, illetve hogy ilyen barátságos kiszolgálásban is lehet találkozni. Példaértékû!

Ezúton újfent nagyon szépen köszönöm segítségüket!

Köszönet (Hahn, Nagyne)

2010-04-19 13:38:00

Tisztelt Üzlettulajdonosok?

Szeretném kifejezni Önöknek köszönetemet a szombaton tanúsított

kedvességükért, és segítõkészségükért.

Már két hónappal ezelõtt jártam önöknél. Meglepett, hogy mennyit

foglalkoztak velem annak ellenére, hogy csak érdeklõdtem, és elõre

szóltam, hogy nem vásárolni jöttem. Manapság a tapasztalatom szerint nem

ez a jellemzõ a kereskedõkre, néha inkább úgy érzem, hogy az a jó vevõ,

aki sokat fizet, és lehetõleg nem kérdez.

Számomra az elsõ benyomás után nem is volt kérdés, hogy hol fogom megvenni

a gyerekeim iskolatáskáját. Április 17.-én nyitás után bementünk, és

megvettük az iskolatáskákat.

Magyarországon még soha nem volt olyanban részem, hogy egy üzletben

kávéval kínáljanak. Önöknél kávéztam is, ami enyhén szólva is döbbenetes

volt számomra.

Én is kereskedõ voltam tíz évig, és elég sok üzletben megfordultam már, de

ilyen kiszolgálásban még nem volt részem

Egy szó mint száz ha legközelebb táskára, vagy bõrárura lesz szükségem

biztos, hogy önökhöz megyek elõször, és ahogy a választékukat elnéztem,

nem is kell tovább mennem.

Szívbõl kívánok Önöknek sok sikert az üzlethez, és mindenkinek fogom

önöket ajánlani?

Köszönettel: Nagyné

Rubach Elektro-Bau

Elektrotechnikai Berendézeseket Gyártó Kft.

Makay István út 13/B

H-7634 Pécs

Telefon : 0036 72 552360

Fax : 0036 72 552369

www.rubach-elektro-bau.hu

vásárlói vélemény (Dóra Soponyai)

2010-03-24 21:43:00

Tisztelt Arndt úr,

Szeretném megköszönni önöknek azt a figyelmes és családias kiszolgálást, amit a boltjukban tapasztaltunk. A hozzáértő tájékoztatás alatt -pedig már zárás után estünk be a boltba - valóban a mi érdekeinket, igényeinket és lehetőségeinket szem előtt tartva segítettek választani. Családunkban sok a kis és nagy gyerek, valamennyiük táskáit önöktől szereztük be, és megdöbbentően hangozhat, de valamennyivel elégedettek vagyunk. Továbbra is terjeszteni fogom az önök jóhírét itt Budapesten is.

Mégegyszer köszönettel:

Gáspár család, Budapest

a fél 12-es vevők (Zoltán Amigya)

2010-03-20 20:52:00

Tisztelt üzletvezető,

Ezúton szeretnék hangot adni ama mély felháborodásomnak, amit a mai napon üzletükben tett látogatásunk során - nejemet illetve személyemet együttesen ért - és előre nem várt események sorozata váltott ki.

A történetem: fél 12-kor amolyan „ki ide belépsz, hagyj fel minden reménnyel” léptünk be egy táskáktól hemzsegő boltba. (Ha meggondolom, már ekkor gyanút kellett volna fognom, mert hatalmas választék és minőségi áruk fogadtak). Na mindegy, ilyen még elvétve előfordulhat, ámbár manapság már igencsak ritkán, de ezt követően már tényleg reméltem a szokásos szcenáriót: a „shop-magányt”. (A „shop-magány”, amikor tétován mozgom a portékák között egy üzletben fel s alá, mind feltűnőbben és mind inkább szemet bántóan, de az üzletben tartózkodó eladószemélyzet ingerküszöbét még sem vagyok képes megugrani. Csak legalább olyképp, hogy megkérdezzék: ugyan már segíthetek valamit? Egyedül, magányosan lenni valahol, mint amikor vendégségbe megyek, és „elfelejt” otthon lenni a házigazda). Szóval meg voltam győződve arról, hogy én, mint vevő (még inkább VEVő) a mai napon is csatát vesztek. Nem először és nem utoljára, mert hát kihalt már réges-régen az a boltos fajta, akinek még sokat jelentett ez a négy bötű. (A ma boltosának a vevő már szerencsére csak egy gyorsan múló ragály, ami ellen az immunitást gyorsan megszerzi, de amit preventive azért mégiscsak jobb az üzleten kívül tudni mielőbb). Nos, nem tudtam volna elindítani olyan gyorsan a képzeletbeli stopper-órámat, ahogyan és amikor is két eladó (mint utóbb kiderült a két cégvezető) „repült” felénk, és egy rég? nem hallott (pláne nem remélt) hangnemben végig kalauzolt az üzletben. Mély szakmaisággal és azzal a büszke eleganciával, ahogy csak a fentebb nevezett házigazda tud az ő otthonában. Kávéval kínáltak, és bizalmat alakítottak ki. (Minek fáradnak az ilyennel? Milyen elmaradottak, hiszen ez rég nem divat már!). Ami a legfelháborítóbb, hogy jól éreztük magunkat mindvégig, és örömmel vásároltunk. Tisztelt üzletvezető! Hát, ez a mi nagy bánatunk. Számítottunk előre valamire és nem azt kaptuk. Elvette tőlünk a mindennapit, a megszokottat, azt amibe már rég? beletörődtünk keserűen, miszerint mi vevők csak nyűg vagyunk önöknek. Mi jogon foszt meg annak illúziójától, hogy kihalt már rég a valamire való kereskedő? Nagy merészség amit csinál, de kérem ne hagyja abba.

üdvözlettel:

Amigya Zoltán - Pécs

Köszönet (Dr. Hajnal József)

2010-03-10 15:21:00

Kedves Zsuzsa!

Tavaly ősszel vettünk önöktől egy Schneiders iskolatáskát (+ tolltartót és tornazsákot), utánvéttel az elsős fiunknak, és nagyon megvagyunk vele elégedve.

Köszönettel:

Dr. Hajnal József

1044 Bp. Szilaspatak sor 42/a.

Koszonom (Valentin Juhasz)

2010-01-01 00:16:00

Tisztelt Arndt ur,

Ma benn jartam a pecsi Forras Uzlethazban egy 4 evvel ezelott vasarolt Walker taskam ugyeben. Az egyik muanyag csatt torott el, amit az Arndt-taska shop azonnal kicserelt. Nemcsak a taska kivalo minosege lepett meg, hanem a kivalo es baratsagos ugyfelszolgalat. Sok nagy ceg tanulhat toluk, mert az Arndt-taskanal a kivalo minoseg nem csak ceges szlogen, hanem valosag. Mindenkinek ajanlani fogom onoket.

Udvozlettel

Juhasz Balint

Edinburgh, Skocia

köszönet (Kadur Marietta)

2009-12-04 17:23:00

Tisztelt Arndt úr!

Köszönöm, hogy az önöknél 8 éve, 30 év garanciával vásárolt Jansport hátizsákomat rövid idő alatt, ingyen megjavították. Manapság ritka, hogy ennyi idő után is érvényesíteni lehet a garanciát. Köszönöm, és további jó munkát kívánok.

Kadur Marietta

Dombóvár

köszönet (dr.Nagy Antal)

2009-11-21 13:58:00

Tisztelt Arndt úr!

A napokban jártunk önöknél, és olyat tapasztaltunk, amilyet még soha .Udvarias, nagyon kedves, szinte "családias" hangulatú kiszolgálás, ebben a világban sajnos már sehol sincs. Mindenképp példaértékű, ahogy a vevőkkel bánnak, türelmük, hozzáértésük semmihez sem fogható.Pedig tudják, hogy olyan minőséget árulnak, hogy jövő évben biztosan nem kell másik táskát venni a gyerekeknek, tehát nem erről szól.De az is biztos, ha majd ismét táskára lesz szükségünk, csak önökhöz megyünk. önökből árad munkájuk szeretete. Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan nagyon jó szívvel fogom ajánlani üzletüket ismerőseimnek, barátaimnak, bárkinek.

Csak így tovább, legyen erejük és kitartásuk munkájukhoz a jövőben is!

Nagy tisztelettel : dr. Nagy Antal és családja

köszönet (Hurtony Tamás)

2009-11-07 08:04:00

Tisztelt Arndt úr!

A Magyar Légimentő Nonprofit Kft pécsi bázisának nevében írok önöknek. Ezúton is szeretnénk kifejezni köszönetünket, a gyors és nagyon udvarias kiszolgálásért, amelyben részesülünk az ön üzletében.Az üzlet minden alkalmazottjának is kijár a dicséret, segítőkészségükért és kedvességükért.

A mentőhelikopteren használt Olasz gyártmányú speciális légimentő hátizsákunk tönkrement. Előzetes telefonbeszélgetésünk után megkerestem önöket a javítás miatt.Rendkívül készségesen segítettek.Sajnos ott rögtön nem tudták megjavítani.ígéretet kaptam, hogy másnapra megoldják. Másnap délelőtt hívtak telefonon, hogy készen van a hátizsák. Ingyen és bérmentve javították meg a hátizsákot, ami azóta is tökéletesen működik. Köszönjük a gyors javítást.

Hurtony Tamás

Bázisvezető Főápoló

Magyar Légimentő Nonprofit Kft.

1055. Budapest Markó u. 22.

Tel: 06-20-982-36-03

e-mail:tamas.hurtony@airambulance.hu

Csodálattal! (Id.Hajdú Tibor)

2009-10-31 20:53:00

Kedves mindenkinek!

Azt hiszem ma valami szokatlan dolog történt velem és a családommal.

Telefonos érdeklődésünkre közölték egy "üzletben" hogy számla nélkül is a 2 éve vásárolt táskát ingyen megjavítják. Nem akartam elhinni, ezért elkísértem a családom. Képzeljék nem kértek blokkot, jótállást. Na és nem néztek ránk mint egy békára. Udvariasan kérték, ha bármi gond lenne még jöjjünk vissza nyugodtan. Most azon gondolkodom, hogy Magyarországon történt ez velem.vagy.

Ezt a hozzá állást tanítani kellene. Szakértőként kalapot emelek a tulajdonos és családja előtt.

Hajdú Tibor Jenő

Gyors garanciális javítás 7 év után is (Kiss Zoltan)

2009-10-20 13:08:00

Tisztelt Arndt úr!

Hét évvel ezelőtt, elsős gimnazistaként vásároltunk az önök üzletében egy Walker típusú iskolatáskát, és megtudtuk, hogy örökös garanciát vállalnak rá. Most negyedéves egyetemista vagyok, azaz hét éve használom folyamatosan ezt a táskát, és most kellett először(!) élnem a javítási garanciával. Csak egy-két apró feslés jelentkezett az igénybevételtől, holott máshol vásárolt táskák olykor egy-két hónap alatt szétmennek.

A javítást ingyenesen, egyetlen napos határidővel vállalták, amiért köszönetemet szeretném kifejezni.

Mindenkinek tudom és fogom ajánlani az önök üzletét, ha táska-vásárlásról van szó.

Tisztelettel,

Kiss Zoltán

- (András Keöves)

2009-10-14 20:56:00

Tisztelt Arndt úr!

Többször jártam már önöknél,mindig segítőkészek voltak,akármilyen problémával fordultam önökhöz.Nagyon kedvesek voltak,elbeszélgettünk mindenféléről,nem csak úgy kinézik az embert a boltból.örömteli,hogy a sok multi mellett egy ilyen kis üzlet fent tud maradni.és a pálinkájuk is nagyon finom:)

üdvözlettel:András

- (András Keöves)

2009-10-14 19:56:00

Tisztelt Arndt úr!

Többször jártam már önöknél,mindig segítőkészek voltak,akármilyen problémával fordultam önökhöz.Nagyon kedvesek voltak,elbeszélgettünk mindenféléről,nem csak úgy kinézik az embert a boltból.örömteli,hogy a sok multi mellett egy ilyen kis üzlet fent tud maradni.és a pálinkájuk is nagyon finom:)

üdvözlettel:András

Köszönet (Stadler Elizabeth)

2009-09-30 19:30:00

Tisztelt Arndt úr!

Egy hete vásároltunk önöknél egy Walker iskolatáskát, a leányomnak, aki 7-es, a Kaposvári Zrínyi Ilona ált. Isk.-ban. Ez a táska a második táskája lett , mivel az első táska cipzárja elromlott és önök ingyen garanciában kicserélik nekünk. Ezt a táskát is önöknél vásároltuk 5 évvel ezelőtt. A kisfiunknak is vásároltunk egy táskát az önök boltjában, már 2 éve, és még most is kutya baja.Ezek a táskák elnyűhetetlenek. Legközelebb is ide jövünk vásárolni. önök nagyon kedves emberek, látszik, hogy önöknek legfontosabb partnerük a Vevő, ami nagyon értékes, és dicsérendő. Köszönjük a kedves szavaikat, és a kávét.

Tisztelettel: Stadler Kálmán, Kaposvár

övtáska (Péter Németh)

2009-09-14 21:42:00

Tisztelt Arndt úr!

Ma vásároltam az üzletben egy Eastpak övtáskát, és nagyon elégedetten távoztam. Segítőkészek voltak velem, még pálinkázni is meghívtak Rátgéber Lászlóval ami nem kis szó:) Az árakat is korrektnek tartom, a 30 éves garanciáról nem is beszélve. A boltról sokat hallottam, nővérem már többször vásárolt az üzletben és ő is meg volt elégedve csakúgy mint én. Ezúton mégegyszer köszönöm a segítséget, tanácsokat! További sikeres működést és remélem még lesz alkalmam vásárolni önöknél!

üdvüzlettel: Peti

Szabó Gábor

2009-09-06 18:24:00

Tisztelt Arndt úr !

Fiamnak önnél vásároltam másodszor terméket, nem véletlenül, hiszen az első 5 évig kitartott, mindennapi kemény igénybevételnek kitett Walker táska.

Semmi probléma nem volt vele, (csak minden dolog így működne manapság). Most másodszor is ezt a terméket választottam, remélem hasonló tapasztalatink lesznek évek múltán is.

Sok sikert kívánok önnek, küldöm a sok vevőt.

üdvözlettel:

Szabó Gábor

minőség (Radosnainé Dr. Vörösmarti Judit)

2009-08-29 11:05:00

Tisztelt Arndt úr!

Amikor fiatalabb kislányom indult iskolába, akkor fedeztem fel az önök boltját a pécsi Forrás üzletházban. Mivel azonban 4 évvel idősebb lánykámnak is szüksége volt egy táskára, 2 db-ot kellett vennünk.

Vásároltam tehát egy homokszínű, és egy fekete Schneider (Walker) iskolatáskát. Kedvező tapasztalatomat tudom leírni, ugyanis 3 éves intenzív használat szinte meg sem látszik rajtuk, tökéletes állapotban vannak. Nem véletlen tehát, hogy szükség esetén itt nézek körül először.

Köszönöm szépen a tanácsokat, mint ahogy a finom kávét is!!! Udvarias kiszolgálás mellett ötleteket, kiváló minőséget, és garanciát találunk önöknél, ezért üzletüket bátran ajánlom mindenkinek!

További sok sikert kívánok önnek és családjának:

2009.08.29.

Radosnainé dr. Vörösmarti Judit

Harkányból

Re: Iskolakezdés (FEHéR ZSOLT)

2009-08-28 21:57:00

Kedves Arndt úr!

Nagyon köszönjük a táskákat. A gyerekeknek nagy örömöt okozott és nagyon tetszett minden darab nekik.

További jó munkát és jó egészséget kívánunk:

Fehér Család

KöSZöNET ("Uzdi Krisztian")

2009-08-24 08:29:00

Tisztelt Arndt Ernő úr!

Mai nap folyamán kaptam meg az önöktől rendelt Walker táskát,amelyet a jövőre 5.-es kislányunknak rendeltünk.Ismételten köszönjük a kedvességét, és gyors ügyintézését! Bárki,aki táskát kíván vásárolni,csakis itt ajánlom hogy vásároljanak,mivel a legjobb áron a legjobb minőséget kapja, és mi például mindíg postán feladtunk az utalványokat mondjuk hétfőn, szerdán már a kezünkben volt a táska!!!

Egyszóval párját ritkítja az önök boltja! Nemsokára (4-5 év múlva) ismét jelentkezünk a következő kislányunk táskájának vásárlásakor....!

Addig is üdvözlettel:

Uzdi Krisztián és népes Családja

2750 Nagykőrös

köszönet (Polgár Csaba)

2009-08-20 18:43:00

Tisztelt üzlet, Hölgyem!

Köszönöm a hétfői küldést , fiam nagy boldogságára tegnap délután megérkezett az áhított iskolatáska.

én vagyok aki többször is átküldte emailen a rendelést, de nem sikerült.

Most remélem a köszönőlevelemet (férjem email címéről próbálva) megkapja.

üdvözlettel,

Polgár-Baksa Mirtill (Bp, 1039 Kinizsi u. 20.)

János Bódi

2009-08-05 00:11:00

Tisztelt Arndt úr!

Köszönjük ismételten a kedvességüket, a finom kávét, üdítőt és a meglepetés-ajándékokat!

Benedek fiunk nagyon örült, hogy a már előre kiszemelt versenyautós táskát megkapta önöknél.

Kilenc éves nővérének is Schneider's táskát vettünk két éve, és maximálisan elégedettek vagyunk vele;

strapabíró, praktikus és nem utolsósorban igazán bájos a sok kiscicával.

További sikereket kívánva:

Bódi János és Családja

hozzászólás (kovács zoltan)

2009-08-02 10:53:00

A LEGJOBB TáSKABOLTNAK

Többször vásároltunk önöknél a család részére mindenki megelégedésére .A termékek tényleg minőségiek .A széles minőségi választék lenyügözö,a kedves fogadtatás nem külőnben . Mindenkinek ajánlom a boltot itt a garancia tényleg GARANCIA.A minöségi termékekért érdemes Szekszárdról is ide utazni.

Köszönettel és üdvözlettel:

Kovács Zoltán